دسته‌بندی نشده

مبارزه بی پایان با سوnut تغذیه کودکان در کامرون


کودکی در آگوست 2010 به دلیل سوnut تغذیه در بیمارستان Maroua در شمال کامرون تحت درمان قرار گرفت.

برای اطلاع از اخبار آفریقا ، در این لینک در خبرنامه Monde Afrique مشترک شوید. هر شنبه ساعت 6 صبح ، یک هفته از وقایع و بحث های جاری را که توسط تحریریه Monde Afrique انجام می شود ، بیابید.

آویبا دادی دو سال و نیم است ، اما با لباس جین کوچک خود مانند بچه های چند ماهه به نظر می رسد. صورتش رنگ پریده است ، پاهایش می لرزد ، دختر به سختی می تواند راه برود. “او همیشه خسته است ، اما کمی افزایش یافته است ، مادرش فادی سویبو ، 18 ساله را مطمئن می کند. پیش از این ، بازوی او به قدری نازک بود که از شکستن آن می ترسیدم.

از یک سال گذشته ، کودک به صورت روزانه از Plumpy Nut ، یک غذای درمانی با مواد مغذی بالا که از بادام زمینی تهیه می شود ، استفاده می کند. کیسه هایی که برای مقابله با سو malتغذیه حاد شدید طراحی شده اند ، در مرکز بهداشت Goudour ، روستایی در منطقه Mokolo در شمال کامرون ، به صورت رایگان توزیع می شوند. برای پر کردن ، آویبا دادی حدوداً به بیست جیره غذایی در هفته نیاز دارد.

ارائه سریال های ما آفریقا می خواهد راضی باشد

با توجه به گزارش مقدماتی نتایج Smart 2019 ، یک روش تحقیق در زمینه تغذیه با ارائه نتایج قابل اعتماد ، وضعیت کودکان زیر 5 سال کامرونی “آن زمان ما مورد توجه قرار گرفتیم »در مناطق شرقی ، شمالی و شدید شمالی. در این استان اخیر ، که به شدت تحت تأثیر حملات گروه تروریستی بوکو حرام و تئاتر سیل و خشکسالی قرار گرفته است ، 38.2٪ از کودکان از سوnut تغذیه مزمن با 20.2٪ کمبود وزن (ضعف بیش از حد) رنج می برند. بالاترین سطح در کشور.

“روزهای بدون غذا”

دهه های زیادی است که Yaounde و بسیاری از سازمان های ملی و بین المللی فعالیت های آگاهی بخشی و کمک های مالی را برای مبارزه با طاعون افزایش داده اند. هیچ کاری جواب نمی دهد: “این یک مشکل درون زا و محلی است”، توماس لاپوبه ، مسئول فعالیت های پیشگیرانه در برابر سو mal تغذیه در هیئت بهداشت منطقه ای از شمال دور ، اطمینان می دهد.

به دلیل تغییر آب و هوا ، که باعث تشدید قسمت های سیل و خشکسالی می شود ، برداشت محصول اغلب ضعیف است و غذای مورد نیاز مادران را برای تهیه فرنی غنی بر اساس آرد ، شکر ، ماهی ، سویا یا سویا از مادران محروم می کند. بادام زمینی برای کودکان و خودتان. طبق گزارش دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل (اوچا) ، 33٪ از جمعیت منطقه هستند “غذای ناامن”.

قسمت 1 در سودان ، تولید کنندگان بادام زمینی درگیر مبارزه با سو mal تغذیه هستند

سوکتارا وزای ، یک زن 35 ساله ضعیف ، توضیح می دهد که او سه فرزند خود را از دست داده است. آخرین نفر که در نوامبر 2020 درگذشت ، 3 ساله بود و همچنین از سو mal تغذیه رنج می برد. با وجود دوز گرفتن آجیل کرکی ، او نجات پیدا نکرد. “ما هیچ چیز نداریم. “بعضی اوقات روزها بدون غذا خوردن راه می رویم.” او می گوید نقطه آب حوضچه ای است که بوی نامطبوعی منتشر می کند. مردانی که محصولات آنها تحت تأثیر تغییرات آب و هوایی قرار دارد ، در برابر رنج خانواده هایشان ناتوان هستند.

به گفته روکایاتو سالی ، یک کارمند جامعه در مرکز بهداشت گودور ، کمبود آب آشامیدنی همراه با عدم رعایت قوانین بهداشتی ، مبارزه با سو against تغذیه کودکان را کند می کند. وی در حین حساس سازی در روستاها ، زنانی را می بیند که به آنها یک فرنی سرد آلوده به مگس و گرد و غبار می دهند. بعضی از آنها از ظروف کثیف استفاده می کنند و دست های خود را نمی شویند.

روکایاتو سالی همچنین به کمبود دانش در مورد مادرانی که اغلب بسیار جوان و بیسواد هستند ، اشاره می کند که وقتی هنوز 6 ماهه نشده اند فرزندان خود را با آب و فرنی تغذیه می کنند. ” چه عواملی باعث سو mal تغذیه می شود زیرا بدن کودک هنوز بسیار کوچک است ادامه دارد

قسمت 2 “ما قبلاً گرسنگی را نمی دانستیم”: بورکینابتز توسط جهاد ، آب و هوا و Covid-19 ضعیف شده است

علاوه بر این ، برخی از زنان “باور نکن” حضور سو malتغذیه و اتهام شعبده بازان در “نوزادان آنها را بخورید.” سایر افرادی که هنگام شیردهی باردار می شوند ضعف کودک خود را با بارداری مرتبط می دانند. ” آنها خجالت می کشند زیرا او را زنی با نوزادی لاغر می نامند “بیدو” که نشانگر فقیرانی است که با غذای مانده از همسایگان خود زندگی می کنند »، روکایاتو را توضیح می دهد.

مشکل سو malتغذیه نیز فرهنگی است »، اصرار دارد توماس لاپوبه ، كه خاطرنشان می كند در بعضی از مكان ها غذاهایی با ارزش غذایی بالا مانند تخم مرغ یا گوشت برای افراد مبتدی ، فرزندان و افراد مسن در نظر گرفته شده است. ” هنوز هم کودکان برای رشد خود به آن نیاز دارند. ما باید همه اینها را از بین ببریم. نشان دهید اهمیت دادن غذاهای متعادل به کودکان چقدر مهم است »، او اصرار دارد.

“غذای 5 ستاره”

کامرون برای از بین بردن سو malتغذیه ، اکنون به آن اعتماد کرده است “غذای 5 ستاره” بر اساس محصولات محلی برنامه ای که به زبان ساده ایجاد شده است تا مادران درک کنند که کودک به ویتامین ها ، چربی ها ، کربوهیدرات ها ، پروتئین ها و مواد معدنی نیاز دارد.

“ما برای آنها پنج خانواده مواد مغذی که یک ستاره به آنها نسبت داده می شود و غذاهایی که با آنها مطابقت دارد توضیح می دهیم.” آقای لاپوبه را توضیح می دهد. لستاره کربوهیدرات با غلات یا غده هایی مانند ارزن قرمز ، ذرت ، کاساوا ، گندم ، یام. ستاره پروتئین های موجود در گوشت ، ماهی یا حبوبات مانند بادام زمینی ، سویا ، کنجد و غیره.

قسمت 3 در نیجریه ، مسیر دشوار خودکفایی برنج است

ما به آنها می آموزیم که چگونه با آنچه در دست دارند از کودک خود مراقبت کنند و به آنها نشان می دهیم که چگونه این کار را به طور خاص انجام دهند.، جزئیات روکایاتو سالی. زیرا Plumpy Nut ممکن است ناکافی یا غیرقابل دسترسی باشد. ناگفته نماند که برخی از آن برای اهداف دیگر استفاده می کنند. “ بر اساس منابع مختلف ، گاهی اوقات آن را تبخال قلمداد می کنند. به این ترتیب بعضی از خانمها آن را به شوهر می دهند نه به فرزندان. “ حتی برخی از آنها را در بازارها می بینیم. ” آقای لاپوب خفه شد.

بنابراین ، سازمان های غیردولتی مانند هلن کلر بین المللی ترجیح می دهند که تمبرهای غذایی را به جای دوزهای کرکی توزیع کنند تا زنان بتوانند در فروشگاه های محلی انبار کنند و فرنی غنی شده درست کنند.

“در مناطقی که ما کار کرده ایم ، 95٪ موفقیت داریم »، به Paul Iyawa Tonkoung تبریک می گویم. اما هماهنگ کننده سازمان غیردولتی در Maroua ، پایتخت منطقه شمال دور ، می داند که این مشکل هنوز حل نشده است ، به شرط آنکه ارتباطی بین جمعیت برای تأمین بودجه و توسعه این نوع برنامه ها وجود نداشته باشد.

خلاصه ای از مجموعه “آفریقا می خواهد پر شود”

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *