دسته‌بندی نشده

چین به واردات مواد غذایی به عنوان منبع احتمالی آلودگی اشاره می کند


نمونه هایی از یک کارخانه تولید مواد غذایی در شانگهای به عنوان بخشی از مبارزه با Covid-19 در آگوست 2020.

در حالی که سرانجام کارشناسان سازمان بهداشت جهانی تحقیقات خود را در مورد منشا ویروس – پس از چهارده روز قرنطینه و یک هفته تأخیر در توزیع ویزا – آغاز کردند.، چین بر آلودگی از خارج اصرار دارد: مسافرانی که به چین برمی گردند یا مواد غذایی وارد می کنند. پکن اکنون آزمایشات منظمی را بر روی کلیه محصولات وارد شده به این کشور تحمیل می کند که این فرآیند دست و پاگیر و گران قیمت برای واردکنندگان است. رسانه های دولتی چین فراتر رفته و پیشنهاد می کنند که غذای وارداتی منبع اولین آلودگی در ووهان بوده است.

از زمان شیوع ویروس در ووهان ، رسانه های دولتی و دیپلمات های چینی نظریه هایی را درباره ریشه خارجی ویروس منتشر کرده اند. در بهار ، ژائو لیجیانگ ، سخنگوی وزارت امور خارجه چین استدلال کرد که ویروس می تواند توسط ارتش ایالات متحده در جریان بازی های جنگ ووهان در اکتبر 2019 به ووهان منتقل شود. نظریه جدید مواد غذایی وارداتی مدرن است. در دسامبر سال 2020 ، ملی گرایانه روزانه گلوبال تایمز چندین مطالعه در این زمینه منتشر شده است. “از آنجا که بیشترین موارد شناخته شده مربوط به بازار غذاهای دریایی خوانان است ، آلودگی با غذاهای دریایی منجمد وارداتی منطقی است.”، روزانه می گوید ، حتی اگر او اعتراف کند که هیچ مدرکی وجود ندارد.

مقاله برای مشترکین ما محفوظ است همچنین بخوانید چین تحقیقات WHO در مورد منشا SARS-CoV-2 را مسدود کرده است

سو Sus ظن گوشت و ماهی منجمد به ژوئن سال 2020 در چین برمی گردد: در حالی که این کشور موفق شد کنترل اپیدمی را سه ماه زودتر انجام دهد ، به لطف اقدامات شدید مهار ، شیوع جدیدی در Xinfadi ، یک بازار عمده فروشی در پکن ظاهر شد. محققان از صدها نمونه جمع آوری شده در بازار ، ردپای ویروس را در تخته های برش مورد استفاده برای ماهی قزل آلا وارداتی پیدا کردند. مقامات بهداشتی چین در آن زمان توضیح دادند ، ویروس می تواند از زنجیره سرد به چین وارد شود ، حتی اگر آلودگی توسط یک بازدید کننده بازار منتفی نباشد. ماهی قزل آلا بلافاصله از غرفه ها برداشته می شود و رستوران های سوشی دیگر ماهی مشکوکی را سرو نمی کنند.

“هیچ مدرکی تا به امروز”

سپس مقامات دستور آزمایشات سیستماتیک روی محصولات منجمد وارداتی را صادر کردند. طی ماه ها ، ویروس در گوشت خوک آمریکایی ، میگوهای عربستان سعودی یا گوشت گاو برزیلی یا نیوزلند پیدا شده است. در اواسط اکتبر سال 2020 ، شهر چینگدائو یازده میلیون نفر از ساکنان خود را آزمایش کرد تا خانه 13 فرد آلوده را خاموش کند. و در اینجا ارتباط با واردات مواد غذایی منجمد ایجاد می شود: “شیوع ویروس به دو کارمند بندر چینگدائو مرتبط است که محصولات وارداتی را قبل از دادن نتایج مثبت در 24 سپتامبر تخلیه می کنند.” توضیح می دهد روزانه چین 19 اکتبر در 16 اکتبر ، مقامات بهداشت شهرستان گفتند که ویروس را برای اولین بار در نمونه ای که از غذاهای منجمد وارداتی گرفته شده است ، فعال می دانند.

50.74٪ از این مقاله برای مطالعه باقی مانده است. بقیه فقط برای مشترکان است.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *